Lån til dem med Bad Credit

Hvis du har dårlig kredit, kan du finde det stadig vanskeligere at få vitale lån. Selv om dette er generelt et tegn på, at du bør forsøge at undgå yderligere låntagning, der er visse omstændigheder, hvor det er bare afgørende, at du får kredit. Dette kan omfatte betale husleje, især hvis du har små børn, betale skolepenge eller betale for medicinsk behandling. En dårlig kreditværdighed kan også hæmme dine forsøg på at få forsikring, leje et hjem og nogle gange få et job.

Reparer din kredit

Hvis du oplever problemer som disse, bør du overveje at forsøge at reparere din kreditværdighed. Kredit reparation er et generelt begreb, der ofte anvendes på den kontroversielle praksis med at forbedre eller rehabilitere ens finansielle omdømme (kreditværdighed) blandt kreditorer. For at forbedre en kreditvurdering beskadiget af dårlige kredit vaner, i det lange løb kun én ting vil arbejde: at ændre disse vaner.

At lave aftaler med kreditorerne om at tilbagebetale dem er ofte et af trinene i forbedringen af ens kredit vaner. Kreditorer kan acceptere langsomme betalingsplaner, som et alternativ til at afskrive gælden. I nogle tilfælde kan kreditorerne acceptere en mindre end fuld tilbagebetaling (øre på dollaren). Det centrale her er kontakt med kreditor og træffe foranstaltninger til at trække gælden tilbage.

På samme tid, genoplive en gammel gæld, der ikke længere samlerobjekt kan faktisk gøre yderligere skade på ens kredit omdømme. Det er bedst at være opmærksom på omstændighederne med hensyn til inddrivelse af gæld, forældelsesfrister og juridiske og ulovlige indsamlingsmetoder, før man kontakter en kreditor om en meget gammel gæld.

Faktum

I december 2003, Kongressen bestået fair og præcise Credit Transactions Act (fakta Act), som omfattede retten til en gratis årlig kredit rapport på anmodning og en række bestemmelser, der har til formål at forbedre nøjagtigheden af kredit rapporter.

Juni 4, Federal Trade Commission afsluttet sin regel for gennemførelsen af den nye forbruger ret til en gratis kredit rapport, rullende refinansiere gjeld det ud over en ni-måneders periode, begyndende på vestkysten i december 2004 og efter behandling på østkysten i september 2005.

Fra 1994 til 2004, staten PIRGs og andre forbrugerorganisationer har udsendt talrige rapporter, der viser, at sjusket kredit rapportering agentur praksis er skyld i fejl i forbrugerkredit rapporter.

Unøjagtige kredit rapporter kunne skade 1 i 4 forbrugerens evne til at købe et hjem, leje en lejlighed, få kredit, åbne en bankkonto, eller endda få et job.

One thought on “Lån til dem med Bad Credit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.