Har vi brug for eksperter?

Måske er du gammel nok til at kunne huske fhv. statsminister Anders Fogh Rasmussen? Han overtog embedet med et meget klart mål: at gøre det af med hvad han kaldte ”ekspertvældet”. Jf. Anders Fogh var der i Danmark sket et snigende kup. Alverdens eksperter havde jf. hans verdensbillede overtaget magten i vores kongerige. Nu skulle der være slut med dette nonsens!

Måske husker du også hvad resultatet af dette Don Quichote lignende felttog blev? Anders lagde ud med at fyre snesevis af eksperter i alle mulige institutioner, nævn, og administrative afdelinger.

Statsministeren der blev klogere

Men ved afslutningen af Anders’ regeringsperiode fandtes der ca. 15% flere eksperter end da han overtog magten. Anders Fogh måtte så stille og roligt erkende, at vi ikke kan klare os uden dem.

De er jo ikke eksperter for ingenting. Politikere til gengæld er nærmest det modsatte af eksperter. Mange får topembeder, endda ministerier, uden at vide en dyt om emnet. De fleste politikere i dag er såkaldte levebrødspolitikere. De er uddannede cand.polit. eller cand.merc. Det er meget almene uddannelser på kandidatniveau, som gør dem i stand til at bevæge sig i politikkens verden. Men så heller ikke mere.

Her finder du de bedste eksperter for alting

Jo, vi har i den grad brug for eksperter. Ægte eksperter, dvs. fagligt kompetente folk der kan deres kram. Dem finder du her på portalen ekspertoversigt.dk. Der finder du eksperter indenfor alle mulige fagområder. Der er håndværkere som malere, tømrere etc. men også medicinske fagfolk som tandlæger og meget mere. Når du finder den ekspert du har brug for, kan du indhente et tilbud. Hvis du fx har brug for en ejendomsmægler, kan du gå direkte ind på ekspertoversigt.dk/ejendomsmaegler/

Det tager kun få minutter, og alle tilbud er uforpligtende og aldeles gratis.

Mange fagområder er dækket

ekspertoversigt.dk finder du ikke den slags eksperter som Anders Fogh gik i krig med. Det er ikke en portal for akademikere i statslige funktioner. Men hvis du har brug for eksperter indenfor områder som håndværk, service eller liberale erhverv, så er du kommet det rette sted.