Økonomistyring for en bedre kreditvurdering

I verden af finanser er det alt om håndtering af gæld for at maksimere en indkøbsstyrke. Da en forbruger kredit score er en direkte sammenhæng på enhver finansiering eller lån tilladelse, er gennemgå nøjagtigheden af en kredit rapport en forbruger kyndige. Derfor, styring af ens personlige finanser for en bedre kreditvurdering er afgørende.

Vidste du, at når finansielle institutioner overveje at godkende lån godkendelse, de gennemgår din betalingshistorik? Selv hvis du var arbejdsløse, når du blev oversvømmet med medicinske regninger, vises saldoen på kredit rapport.

FAKTUM: Over tredive-fem procent af amerikanske forbrugere nedsat med en lav kredit score–på grund af dyre hospital og medicinske regninger.

Om din kredit rapport kort

En kredit rapport er meget lig et voksenliv kvalitet rapport kort. Det detaljer om personlige oplysninger som:

Hvor en forbruger arbejder

Hvor enkelt er bosat

Har du nogensinde blevet dømt for en forbrydelse

Enkelt har nogensinde været involveret i en retssag eller påstand

Hvordan du betaler dine regninger

Kreditrapporter eller din karakterbog holdes af organisationer omtales som forbruger rapportering agenturer (kreditvurderingsbureauer). Disse kredit-bureauer indsamle, kompilere og sælge forbrugerne kredit dokumenter til virksomheder. Banker og låneinstitutter godkende applikationer baseret på kredit. Visse forsikringsselskaber og arbejdsgivere vurderer ens kredit før skriver en politik eller udvide beskæftigelse.

Efterfølgende, bør amerikanerne altid gennemse deres kredit score for at sikre, at oplysningerne er korrekte. Finansielle rådgivere anbefaler, at alle forbrugere bør rapportere alle opdaterede, udeladelser eller unøjagtigheder. Specifikt, for den person, der planlægger at ansøge om et realkreditlån, auto lån eller andre personlige lån (sikrede eller ikke-sikrede) en nøjagtig sandfærdig kredit er rapport vigtigt. Derudover autoriserer Fair Credit Reporting Act (FCRA) forbrugerne mulighed for at indsende korrektioner.

Et andet aspekt af styring af ens finanser med en bedre kredit score er ved at kontrollere nøjagtigheden af oplysninger om kredit-fil. Ikke desto mindre kan det drastisk fremskynde processen ydelse af kredit.

På anden siden af spektret har forbrugere, der nægtes kredit ret til at erhverve følgende oplysninger:

Kredit-bureauet navn (CRA)

Kreditvurderingsbureauer adresse og alle kontaktoplysninger

En kopi af en gratis rapport senest 60 dage efter en Denial-of-

I stedet for svig, der på velfærd eller arbejdsløshed, forbrugerne en tilladt en gratis kopi af deres kredit rapport

Generelt, omkostningerne ved en kredit rapport starter på ni dollars.

Credit Reporting agenturer og kredit-bureauer

Der er tre store kredit bureau agenturer (Experian og Equifax, Trans Union). Alle agenturer kan have forskellige oplysninger om en forbruger. For at sammenligne og kontrollere alle dine kredit filer fra alle de øverste agenturer, er her deres adresse:

Experian

Postboks 2002,

Allen, TX 75013

(888) EXPERIAN (397-3742)

Trans Union

Postboks 1000

Chester, PA 19022

(800) 916-8800

Equifax

P.O. Box 740241

Atlanta, GA 30374-0241

(800) 685-1111

Efter du hente en kopi af din kredit rapport, begynder de første skridt til at styre din økonomi med at bemærke afvigelser. Derefter, beskytte dine rettigheder i henhold til loven om FCRA ved at kontakte kilden til den fejlagtige oplysninger og kreditoplysningsbureau ved at skrive et bogstav.

Prøve tvist brev

Dato

(Dine oplysninger)

Navn

Adresse

By, stat, postnummer

Klage/tvist afdeling

Navnet på Credit Reporting Bureau

Adresse

Byen, staten, post-kode

Til hvem det vedrører:

Vedlagte finder du en kopi af en rapport, jeg har modtaget. Elementer af tvisten er cirkel på den vedlagte kopi af den betænkning, jeg har modtaget.

1.) (detalje den omstridte elementer i en liste med kreditkonto, navnet på bidragsberettigede typen element, såsom kredit-konto eller dom osv)

Denne ovenfor punkt på dagsordenen er (forkerte), fordi (detalje hvad varen er unøjagtige eller ufuldstændige og hvorfor). Jeg anmoder om, at den ovennævnte navngivet element være fjernet eller rettet (eller den specifikke ændring).

Vedlagte finder du kopier (beskrive enhver kapslinger, der skildrer en registrering af betalinger eller enhver retsdokumenter) som viser min holdning. Venligst forskning problemet og (fjerne eller ændre) den omstridte element(er) hurtigst muligt.

Hilsen

Dit navn

Kabinetter: (Liste over hvad du omslutter)

Husk at medtage dubletter (kun) af de dokumenter, der underbygger korrektionen.

Fakta om nøjagtig men Negative kredit rapportoplysninger

Der findes scenarier, hvor negative oplysninger kan være præcise. Desværre, der er en general periode at oplysningerne skal forblive på en kredit rapport. Normalt, er fristen, der syv måneder; men den følgende liste beskriver undtagelserne:

Alle oplysninger vedrørende straffedomme kan rapporteres for et ubegrænset tidsrum.

Enhver kreditoplysninger leveres som en reaktion på en ansøgning om en løn holdning værd over $75.000 ikke nogen tidsbegrænsning.

Konkurs oplysninger kan forblive på en rapport op til ti år eller mere.

Alle kreditoplysninger rapporteret som følge af en ansøgning værd over $150.000 af kredit eller life insurance ikke har en grænse.

Eventuelle ubetalte domme eller retssager har en kredit rapport liv i syv år eller mere–indtil forældelsesfristen er udløbet (hvis den er længere).

I opsummering, trods negative nøjagtige oplysninger, er betale dine regninger til tiden og korrigere eventuelle fejl en god måde at administrere din økonomi til en bedre kreditvurdering.

© Om-personlig-Loans.com. Alle rettigheder forbeholdes.

One thought on “Økonomistyring for en bedre kreditvurdering”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.