SPILLE POKER: Den ultimative Small Business idé – del 1

Copyright 2006 Brad Eden selskab

Poker-boomet bør ikke lige nu komme som en overraskelse for alle, der spiller poker regelmæssigt. Sådan tv-shows som World Poker Tour, som tillod tv-seerne til at se hver spillers hole cards, gjorde spillet langt mere interessant at se. Lige siden Chris Moneymaker (ja, det er hans rigtige navn) brød ud på scenen for at vinde $3,5 millioner i No Limit Hold’em Main Eventen i World Series of Poker gennem en $40 Internet satellit, havde hver gennemsnitlige Joe ser drømme om at gøre det store i spillet af no-li mit texas holdem.

Som Chris Moneymaker, alle har en chance for at gøre det store, men vær advaret, som er en lille virksomhed idé spille en hård livsstil. Mest professionelle pokerspillere enige om, at spille poker for et levende ikke er en behagelig oplevelse. Har du konstant pres for at forsøge at betale dine regninger, afdrag på realkreditlån, bil betalinger, og samlet, pinen ud for opretholde din overdådige livsstil. I spillet af poker, kan du opleve nogle af de største nydelser, men så igen, hvis ikke du er en velafrundet, erfaren spiller, finder du dig stresset og skuffet. Spille poker vil bære dig, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Faktum er, at den mest berømte poker professionelle ‘s i dag behandles som rockstars – køre de hotteste biler, bor i de mest luksuriøse palæer, og spise på udsøgte restauranter. Men fleste af deres indtægter sker gennem sponsorater og erhvervsprojekter. Mærke til alle disse professionelle spillere er fremme online pokersites- eller snesevis af bøger skrevet af en håndfuld professionelle pokerspillere. De er gør millioner af dollars off deres små business savvy ideer, og de behøvede ikke at risikere det alle på poker. Som en lille virksomhed, kan ved hjælp af poker, især texas holdem, du generere likviditet selv uden gambling en enkelt dime ved et pokerbord.

Måske du er på udkig efter en måde at generere et par ekstra dollars i weekenderne. Eller måske du er på udkig efter denne idé, der vil generere dig en sekscifret løn. Uanset hvad, beløbet, du kan oprette fra disse online og offline poker-business ventures er op til dig. Først og fremmest, ikke alene har jeg lagt disse ideer i bevægelse og lavet indkomst for mig selv, jeg har interviewet og spurgte personer der gør en levende ud “business of poker” snarere end “playing poker.”

Der er kun en håndfuld mennesker, der spiller poker som en lille virksomhed. Der er ingen bedre tid end nu til at handle og gøre en aflivning off business af poker. Udover at være en kilde til økonomisk uafhængighed, spille poker som et hjem baseret forretningsidé kan være en masse sjov. Ja, det er faktisk en af de vigtigste motivation til at starte små virksomheder omkring pokerbordet. Slutningen af del 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.