Googles næste skridt: er Print postordre kataloger døde?

En af de store glæder i feriesæsonen indebærer modtager stakken af kataloger, der uvægerligt tilstopper postkassen for enden af min indkørsel.
Ikke tåle Brok får jeg fra transporterer dem til huset, eller de tre hektar regnskov tømmer det tog for at udskrive dem, giver ferie kataloger en uendelig mulighed for at kigge på ting, jeg ikke ønsker at købe.
Desværre, når jeg endelig beslutter, hvad jeg ønsker at købe for dem på min ferie shopping listen, jeg finde én kataloget jeg har brug for på mystisk vis fraværende fra den 6-fods stak.
Heldigvis, en ny tjeneste på Google gør jagt gennem kataloger til at finde den perfekte gave til dig selv eller andre en absolut brise.
Log på og teste Googles nyeste tilbud i et forsøg på at organisere alle oplysninger på planeten.
På tidspunktet dette skrives har Google’s database af kataloger over 6.000 kataloger der dækker alt fra golf til musik til fodtøj.
Indekset gør det muligt for dig at gennemse kataloget indhold enten ved at indtaste søgeord i en søgefeltet, eller vælge kategorier i deres register-stil lister.
Hvis du ønsker det seneste LL Bean eller Harry og David katalog (eller andre), kan du udføre en søgning efter en specifik butik ved navn.
Hvis Google ikke bære en bestemt butik, kan du klikke på linket “Hjælp Google tilføje mere kataloger” på hovedsiden af mappen kataloger til foreslår, de tager et kig på det.
Jeg synes personligt, Google er meget seriøs om at udvikle denne tjeneste, fordi de gør noget her jeg har aldrig set dem før: de giver en fysiske postadresse og inviterer dig til faktisk “snail mail” dem et katalog, du ønsker tilføjet.
Jeg besluttede at sætte tjenesten på den ultimative prøve ved at søge efter hvad, i det mindste for mig, repræsenterer den ultimative butik købe fra 2003: sang ørred (alias “Boogie-bas”)!
Hvis de kunne finde denne honning i en ferie gave, bliver servicen mit segl af godkendelse.
Selvfølgelig, i et nanosekund fandt Google det i flere kataloger sammen med sådanne ferie perler som “syngende fisk” og “TV Caddy.”
På en alvorlig note givet en søgning efter “Ford F250 tilbehør” nogle meget nyttige oplysninger på kataloger hvor jeg kan få dele og godbidder til min lastbil.
Så, denne service går langt ud over søgning kataloger med kun “Som set på TV” gadgets, og får ind i nogle alvorlige niche produktoplysninger.
Tilbage før internettet, søgemaskiner og online-forskning udgjorde kataloger faktisk en billig måde for kreditorer til at offentliggøre oplysninger om produkter målrettet en niche publikum.
Det giver god mening at internettets største søgemaskine bør starte katalogisering kataloger og kombinere trykte publikationer med online-søgning.
Den eneste ulempe til Googles nye butik browser er at du ikke kan cirkel de elementer, du virkelig vil (skrivning på skærmen har tendens til at skade det) og derefter forlade strategisk katalog hvor Santa (eller din kone) kan nemt finde den og fange en anelse som til din største ønske.
Men du kan altid sende Santa en web link til elementerne på din liste!
Copyright 2005 Jim Edwards

One thought on “Googles næste skridt: er Print postordre kataloger døde?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.