Opholder Sig Tilberedt Med Arbejdsløshedsforsikring

Det var tydeligt, at administration “stimulus” bill — som i februar givet $40 milliarder i høj grad at udvide arbejdsløse ydelser uden omkostninger til usa, siger Alan Reynolds, seniorforsker med Cato Institute. Og fra den samme kilde i dag en rapport om de job, tilsyneladende skabt af stimulus, er fyldt med fejl. Afgørende anbefalinger om reform af den erhvervsaktive alder velfærd, der er indeholdt i 2025 Taskforce-Rapporten må ikke blive ignoreret, i henhold til velfærd kommentator, Lindsay Mitchell. Det resulterer i stedet i videreførelsen af velfærd afhængig lavere klasse med voldsomt skadelige sociale konsekvenser både for at de fattige selv og alle andre. Den øvre middelklasse elite ikke få alvorlige problem.

Motiverede mennesker, dog, er ikke problemet. Men hvert år i træk en stat, der er sent i tilbagebetaling af midler, der er udlånt fra FUA, kredit er reduceret med 0,3 procent, og dermed stigende netto FUTA, der skal betales for året med 0,3 procent. Selvfølgelig er der nogen som skal have til at genanvende for dole, hvis de har været på et år. Mange sagsbehandlere er kommet fra rækken af modtagere og sympatisk, og en hel masse læger er tilbøjelige til at blive socialistisk. Social Udvikling-Minister Paula Bennett afsløret den radikale forslag om en dag, efter afsløringer af, at 300 langsigtede modtagere, der modtager mere end $1000 om ugen fra skatteyderne. I øjeblikket 88 procent af dem, der modtager kontanthjælp har været på det i mindre end et år, så kun en lille procentdel ville være udsat for en reapplication processen.

processen ville tage omkring 2 – 3 uger. Den finansielle genoplivning er vel muligt for dem, a-kasse hvis de er i stand til at drage fuld fordel af disse lån. Men vi triage, der modtager penge, og sørg for, at mindst muligt er betalt ud. Øget arbejdsløshed og spild af skatteborgernes penge. Den fungerende chef for Government Accountability Office (GAO), Gene Dodaro, fortalte udvalget, at hans efterforskere fandt 3,978 rapporter, hvor modtagere rapporterede, at skabe en total af 58,386 job uden at bruge nogen penge. For millioner af arbejdsløse, selv om regeringen har anset det for hensigtsmæssigt at udvide arbejdsløshedsunderstøttelse til i alt 52 ugers beskæftigelse er der bare ikke.

en Anden 9,247 rapporter, der dækker $965 millioner i udgifter, der er opført ingen arbejdspladser, der er skabt eller reddet. De fleste af dagens udbytte blev skabt på det sted, der passerer Social Security Act 1938 eller efter. Hvis social sikkerhed var blevet indeholdt, hvor meget bedre vil vi være? Andre lande med skarpere fald i BNP klaret sig bedre. En person skal først indlede en arbejdsløshedsforsikring fordele krav, efter at de har mistet deres job. De fleste advokater og firmaer, der tilbyder en gratis første gang høring service, så hvis du stadig er skræmt ved tanken om fuldt ud at ansætte en advokat, kan du stadig har nogle spørgsmål, du har besvaret i en ansigt til ansigt samtale. Fordele For Arbejdsgivere: Arbejdsgivere kan forvente service, som arbejdstagernes skatter, afgifter, lønninger, bidrag skattesats undersøgelse, Federal Limning program og 940 certificering ønsker.

Når din arbejdsgiver opsiger din tjeneste, du kan anvende til Arbejdsløshed Forsikring Fond (UIF) for ydelser. For at bevise det er en tikkende bombe i vores midte, vi behøver blot at se på arbejdsløshed tal, som blev offentliggjort i går af Office for National Statistics. Det blev afsløret i går, at Harris familie i Christchurch havde modtaget arbejdsløshed og sygedagpenge i 25 år og har for nylig modtaget med særlige behov for tilskud fra Arbejde og Indkomst til hegn deres swimmingpool og sætte nye dæk på deres 2007 Chrysler saloon. Det næste mest samlet teori om kriminalitet og arbejdsløshed er, at Charles Murray(1994). De fleste mennesker ved ikke, hvordan den officielle arbejdsløshed er beregnet. BBC, læsere af Guardian og the Independent mener, at deres støtte til generøse fordele, der gør dem i generøse, gode mennesker.